ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID HEEL MIJN HART

Verwerking van persoonsgegevens

‘Heel mijn hart’ kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten en/of het contactformulier hebt ingevuld op de website van ‘Heel mijn hart’.

 

De volgende gegevens kunnen worden verwerkt

 • voor- en achternaam
 • geboortedatum
 • adresgegevens
 • telefoonnummer
 • email-adres

 

Heel mijn hart’ heeft deze gegevens nodig om

 • telefonisch contact te zoeken
 • informatie te sturen per mail of per post
 • nieuw geplaatste blog op verzoek toe te zenden
 • uitnodiging op verzoek te verzenden
 • te informeren over een wijziging of annulering van een dienst
 • betalingsverkeer af te handelen

 

Hoe lang bewaart ‘Heel mijn hart’ deze gegevens

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waar ze voor zijn bedoeld.

 

Delen met anderen

‘Heel mijn hart’ verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden wanneer dit nodig is

voor een doorverwijzing met een door u gegeven toestemming of om te voldoen aan wettelijke

verplichtingen.

 

Google Analytics

‘Heel mijn hart’ maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hoe e­ffectief de Adwords-advertenties van ‘Heel mijn hart’ bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.  Zie privacy beleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website van ‘Heel mijn hart’ te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verscha­ffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ‘Heel mijn hart’ heeft daar geen invloed op. ‘Heel mijn hart’ heeft Google geen toestemming gegeven om via de website verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een

verzoek indienen via info@heel-mijn-hart.nl.

 

Beveiligen

‘Heel mijn hart’ neemt de bescherming van je gegevens serieus. Bij misbruik, verlies , onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zullen er passende maatregelen worden genomen om dit tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, of je wenst meer informatie over de beveiliging van de verzamelde gegevens van ‘Heel mijn hart’, neem dan contact op via info@heel-mijn-hart.nl, www.heel-mijn-hart.nl

 

‘Ik laat jullie vrede na; Mijn vrede geef ik jullie, zoals de wereld die niet geven kan. Maak je niet ongerust en verlies de moed niet’ Joh. 14:27

× Hoe kan ik je helpen?