HEEL MIJN HART

Rug- en voetscrub met magnesium pakking

RUG- EN VOETSCRUB MET MAGNESIUM PAKKING

Voor meer energie en minder stress 

Wist je dat magnesium zorgt voor ontspanning en goed is voor je hart, spieren en stofwisseling? Ervaar de weldadige werking van een ‘rug- en voetscrub met magnesium pakking’.

Een ‘rug- en voetscrub met magnesium pakking’ is een fijne behandeling met een intensieve, diepe werking. De behandeling voedt en reinigt je lichaam, waardoor je het behalve ontspanning een enorme opkikker geeft!

We starten deze behandeling door te beginnen met het scrubben van de rug en de voeten. Nadat de scrub zijn werk heeft gedaan, neem ik deze af en breng ik de magnesiumgel aan als pakking. Deze pakking word afgedekt, zodat de warmte niet weg kan. Jij wordt lekker toegedekt met warme dekens. Je geniet dan 30 minuten van ontspannende muziek, de warmte van de pakking én een hoofdbehandeling. Hierna halen we de pakking eraf en krijg je nog een korte rug- en voetmassage. 

Daarna krijg je wat te drinken met een heerlijke bonbon!

Deze behandeling duurt ongeveer een uur en in het eerste kwartaal van 2024 kun je deze behandeling boeken voor het kennismakingstarief van € 65,00.

Hieronder een paar voordelen van magnesium:

  • ontspannen spieren
  • meer energie
  • minder stress
  • heerlijke nachtrust
  • opname via de huid

Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken met toegevoegde mineralen (zoals citroensap, munt, gember, etc.) zodat je de afvalstoffen kunt afvoeren!

magnesium-heel-mijn-hart

ERVAAR HET

Kom kennismaken en ervaar wat magnesium kan doen voor jouw gezondheid. Een afspraak kan gemaakt worden via het contactformulier of via WhatsApp 06 4151 1970. Graag ook even aangeven welke behandeling je zou willen ontvangen.

JA, IK TRAKTEER MEZELF OP EEN BEHANDELING

× Hoe kan ik je helpen?