HEEL MIJN HART

visie, missie en kernwaarden

VISIE

Ik wil vrouwen helpen om dichterbij Gods Vaderhart te leven. Zodat ze vanuit de relatie met God, vrede en rust mogen ervaren om te ontdekken wie ze écht zijn.    

MISSIE

Ik wil jou, waardevolle vrouw, helpen naar een gezonder leven. Een leven vanuit je hart op basis van Bijbelse principes.  Hierdoor ga je beseffen dat je écht geliefd, waardevol en getalenteerd bent.  Je mag leven vanuit de vrede en vreugde die God jou wil geven. 

Door het geven van massages hoop ik dat je even ‘uit je hoofd’ kunt komen en heerlijk kunt ontspannen!

Agnes-heel-mijn-hart

KERNWAARDEN

Mijn diepste kernwaarden zijn: Liefde, Eerlijkheid en Verantwoordelijkheid. Vanuit die waarden wil ik leven en jou verder helpen.

Je kunt mij ook vinden op social media

× Hoe kan ik je helpen?