Waarom dit logo?

 1. Een strak logo met een speels letter. Het woord HEEL springt eruit omdat het staat voor de dubbele betekenis ervan: HEEL in de zin van ‘helen/genezen’ maar ook in de zin van ‘volledig’.
 2. Het hart bestaat uit 3 delen wat staat voor ‘Vader, Zoon en Geest’ maar ook voor ‘geest, ziel en lichaam’.
 3. Het hart is open en uit het hart komt een ‘stroom van levend water’ (gebaseerd op Johannes 7:38). Het open hart vertelt ook iets over hoe ik hoop te werken met de vrouwen die ik mag helpen en bemoedigen.
 4. Het goudgele van het hart staat voor dat jij in de ogen van God, goud waard bent! Ook staat het voor een druppel olie, wat ik gebruik in de massage.  
 5. De betekenis van de kleuren:
  Geel: Gods heerlijkheid, blijdschap en vreugde, Jezus als Licht van de wereld. Als we naar God en Zijn werken opzien, zullen we stralen van blijdschap.

  Goud: Heerlijkheid, Glorie, Loutering, Heiligheid en aanwezigheid van de Eeuwige God. Blauw: Heilige Geest, Levend Water. Alles wat Jezus deed op aarde deed Hij door de kracht van de Heilige Geest.  We mogen ons telkens opnieuw laten vullen door de Heilige Geest. Het Water moet blijven stromen, want water wat stilstaat wordt brak. Heilige Geest en Levend Water, Johannes 7:38

   

× Hoe kan ik je helpen?