HEEL MIJN HART

Ervaringen

Tijd en rust

Vanmiddag ontving ik van Agnes een heerlijke magnesiumbehandeling. Ik werd letterlijk en figuurlijk in warmte ontvangen in de massageruimte. Tijdens de behandeling was er ruimte om aan te geven of alles naar wens was. Met rust en toewijding heeft ze de behandeling van begin tot einde gegeven. Aan het einde was er voldoende tijd en rust voor een kopje koffie en een gesprek met oprechte belangstelling. Ook bedankt voor de warme handschoenen, zo kon ik met warme handen( en een warm hart) naar huis🌸💕

Fijne plek

Dank je wel voor de heerlijke massage!
Fijn om een plek gevonden te hebben waar de masseuse een relatie heeft met Jezus Christus i.p.v. andere spirituele gedachten/bronnen.

echt genieten

Ik heb echt genoten vd massage. Zo heerlijk om te kunnen ontspannen 😊. Super bedankt! 😘

onvoorwaardelijk

Bedankt, het heeft me goed gedaan. Ik had het echt even nodig een stukje ontspanning. Als ik mag omschrijven hoe ik het ervaar is onvoorwaardelijk! Ik ervaar onvoorwaardelijke liefde, aandacht, gunnen en dat de andere onvoorwaardelijk mag genieten. Zonder dat je er wat voor terug wilt krijgen! Dit is voor mij een hele les, om hier van gebruik te mogen maken, en om er ook gebruik van te maken. DANKJEWEL!

rust

Dat was een heerlijke massage! Super relaxed en ontspannen ging als vanzelf. Ik merk dat dit helemaal jouw passie is en dat vertaalt zich in een oase van rust (zonder zweverig te worden gelukkig).

warmte

Vandaag genoten van een heerlijke massage bij Agnes. Eén en al warmte, in de massageruimte, maar ook in Agnes als persoon! Ik kom zeker nog eens terug.

waardevol

Ha Agnes, Wat heb ik vanmorgen ontzettend genoten, en helemaal tot rust mogen komen! Ik wil je nogmaals bedanken, het was zo 'n liefdevol en warm welkom....je tijd, je energie en liefde was echt voelbaar! Prachtig dat je deze gave mag inzetten, waardevol! ❤️

liefdevol

Altijd een liefdevol en gastvrij ontvangst. Het is altijd genieten die heerlijke massages. Agnes denkt altijd mee wat voor mij fijn is om te liggen enz. Het is altijd een plezier om ernaartoe te gaan en je voelt je een soort van herboren als je weer naar huis gaat, heerlijk! Dankjewel voor wie je bent❤️

gezien, geliefd en verbonden

Net thuis van een heerlijke massage bij Agnes. Van tevoren wist ik niet goed wat ik ervan verwachten moest, maar het overtrof werkelijk iedere verwachting! Agnes was zo geduldig, liefdevol, aandachtig en wat al niet meer. De massage bracht me echt even terug in m’n lichaam en deed me beseffen hoe wonderlijk we eigenlijk gemaakt zijn. Geen deel van ons lichaam is onmisbaar en verdient alleen daarom al alle zorg. Wat ik ook heel fijn vond, is dat Agnes steeds contact met je houdt, zodat je je echt gezien, geliefd en verbonden voelt. Ik zou het een ieder zeker aanraden en merk dat ik in gedachten al aan het bedenken ben wie ik dit cadeau zou kunnen geven. Ik kom zeker terug!

ontspanningsmassage-heel-mijn-hart.nl

op mijn gemak

Ik heb gisteren mogen genieten van een lichaamsmassage bij Agnes. Best spannend omdat je in een kwetsbare positie bent. Maar Agnes benadert je met respect en heeft oog voor wie jij bent. Voor vrouwen die hier vragen over hebben: tijdens de massage blijft je ondergoed gewoon aan. In een gezellig tuinhuis met rustige sfeer werd ik ontvangen met een lekkere kop thee en een bonbon. Mijn voeten mochten gelijk genieten van een warm kruidenvoetenbadje. Nu was er tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Eenmaal op de massagetafel is het fijner om stil te zijn en tot rust te komen. Met een lekker ruikende olie werden mijn rug, armen, handen, benen, voeten, gezicht en hoofdhuid gemasseerd. Ik beveel je deze massage van harte aan. Agnes legt duidelijk uit wat ze doet, is oprecht geïnteresseerd in jou, vraagt of je je nog comfortabel voelt, en de massage was echt ontspannen! Ik voelde me echt op mijn gemak bij haar.

bijzondere ervaring

Gisteren realiseerde ik me dat ik nog steeds aan het nagenieten was van de massage. Dat heb ik nooit zo ervaren bij een massage van degene waar ik normaal gesproken naar toe ga. Met name het onderdeel waarbij je dwars over mijn rug streek en als je met de ene hand klaar was begon je met de andere hand al aan de volgende baan. Dit gaf me een enorm gevoel van verbinding met mezelf. Wat ik ook heel fijn vond, intiem bijna, was de arm massage waarbij mijn arm omhoog was en je mijn hand tussen je gezicht en voorkant schouder zachtjes vastklemde. Bijzondere ervaring!

heerlijk

Voor de massage was ik een beetje onrustig en toen kwam de heerlijke massage...De heerlijke geurende olie icm met zachte handen was precies wat ik nodig had! Ik werd er rustig van en voelde me meer ontspannen.
Hoe het was in één woord? HEERLIJK!

je voelt je speciaal

Bij Agnes is het vertrouwd. Ze is heel vriendelijk en ze kan je laten ontspannen. Je krijgt iets te drinken en je kan aangeven of je stevig of ontspannen gemasseerd wil worden. Er is rustgevende muziek op de achtergrond waardoor je heerlijk kan genieten van de behandeling . Ik kom graag bij Agnes. Je voelt je speciaal!

genieten

Ontzettend bedankt Agnes, ik heb ervan genoten. Ben echt tot rust gekomen. Goed om na afgelopen maanden gedaan te hebben ✨

ontspannen sfeer

Wij hebben een heerlijke massage gehad! Heel fijne en ontspannen sfeer was er! We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug!

fijn

Ontzettend bedankt Agnes, De massage was erg fijn.😊

Bedankt

Bedankt. Ik kom nog een keer terug met mn zus. Die heeft ook wel een massage verdient. Tot dan en heel veel sterkte en Gods zegen voor je gezin🙏🏼

Ontspannen

Wij vonden het heel fijn en echt ontspannend. Dankjewel! 😊

openheid

Hartelijk bedankt voor jouw openheid 🥰 Ook voor jullie als Gezin Gods zegen en nabijheid 🙏🏼

‘Mensen met een gebroken hart vinden bij Hem genezing. Hij heelt alle wonden’ Psalm 147:3

× Hoe kan ik je helpen?