GEZOND LEVEN

VOEDING

Wat is nu gezonde voeding?

RECEPTEN

Ervaar wat het met je lichaam doet als je puur voedsel eet zoals God het gemaakt heeft.

VOEDING

Er is veel gepubliceerd over voeding en wat zijn er verschillende meningen over wat gezond is. Iets simpels als eten is ingewikkeld geworden. Al die verwarrende en ingewikkelde regels zijn niet door God gegeven want Gods wegen zijn altijd zuiver en natuurlijk. Vroeger was de keuze eenvoudig. Je at wat voorhanden was. Maar tegenwoordig kun je op elk moment elk voedsel eten. 

Veel mensen hebben genoeg te eten, maar zijn slecht gevoed. 

PUUR OF BEWERKT

In de Bijbel wordt vaak gesproken over wat de mens wel en niet zou moeten eten. Gen. 1:29.

God heeft de beste voeding ontworpen om ons in leven te houden. Hij heeft ons fruit gegeven, groenten, granen, noten en zaden met een perfecte hoeveelheid vitaminen, mineralen en spijsverteringsenzymen. 

Na de zondvloed beperkte God het voedsel van de mens niet langer tot planten. De mens kreeg toestemming om vlees te eten. 

HOE EET IK GEZOND?

Belangrijk is puur voedsel te eten zoals God het gemaakt heeft, of iets wat daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt. Gezondheidsklachten waarmee je al jaren loopt, kunnen dan verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Je immuunsysteem gaat echt aan het werk en verhoogt zijn capaciteit.

Ik heb mezelf een eetpatroon aangeleerd dat eenvoudig en evenwichtig is, en goed voor mijn gezondheid. (Met vallen en opstaan, want o wat is dat moeilijk!)  Aanvullend gebruik ik  goede supplementen.

Dus of u nu eet of drinkt of iets anders doet, doe alles ter ere van God 1Kor.10:31

RECEPTEN

Ervaar wat het met je lichaam doet als je puur voedsel eet zoals God het gemaakt heeft. Laat je inspireren door deze gezonde recepten!

02

CHOCOLADE BALLETJES Fruit kun je in principe beter niet combineren met ander voedsel. Maar dit heerlijke toetje ,tussendoortje mag je af en toe echt wel eten. Liever gezonde snacks dan slechte 😉 Benodigdheden: 1 kopje amandelen, walnoten of cashewnoten 2 dadels 2 eetlepels honing 2 eetlepels rauwe cacao 1 theelepel vanille essence Voor de garnering 1/2 kopje geraspte kokos Doe de noten in je de keukenmachine en maal ze fijn. Doe de dadels erbij en alle andere ingredienten. Puls alles totdat het goed vermengd is. Maak je handen een beetje nat en maak balletjes die je onderdompelt in kokos. Doe ze minimaal 2 uur in de vriezer. Geniet💛

02
× Hoe kan ik je helpen?