Voeding

Er is veel gepubliceerd over voeding en wat zijn er verschillende meningen over wat gezond is. Iets simpels als eten is ingewikkeld geworden. Al die verwarrende en ingewikkelde regels zijn niet door God gegeven want Gods wegen zijn altijd zuiver en natuurlijk. Vroeger was de keuze eenvoudig. Je at wat voorhanden was. Maar tegenwoordig kun je op elk moment elk voedsel eten. 

Veel mensen hebben genoeg te eten, maar zijn slecht gevoed. 

Puur of bewerkt

In de Bijbel wordt vaak gesproken over wat de mens wel en niet zou moeten eten. Gen. 1:29.

God heeft de beste voeding ontworpen om ons in leven te houden. Hij heeft ons fruit gegeven, groenten, granen, noten en zaden met een perfecte hoeveelheid vitaminen, mineralen en spijsverteringsenzymen. 

Na de zondvloed beperkte God het voedsel van de mens niet langer tot planten. De mens kreeg toestemming om vlees te eten. 

Hoe eet ik gezond?

Ik heb mezelf een eetpatroon aangeleerd dat eenvoudig en evenwichtig is, en goed voor mijn gezondheid. Na een lange zoektocht en veel lichamelijke klachten en ongemakken, is er een mooie methode op mijn pad gekomen. Ik heb het over de Rambam Methode. Aanvullend gebruik ik Juice Plus,  een op volledig voedsel gebaseerd voedingssupplement, zie https://heel-mijn-hart.nl/juice-plus-groente-en-fruit/ voor meer info over dit supplement. 

De Rambam methode is gebaseerd op echt gezond eten, voedsel scheiden, fruitdagen,
en weten welke combinaties funest zijn. 

Het is een manier van leven, geen dieet. Het is de manier waarop je moet eten, of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht blijven of gezond worden. Het is verzadigend, zodat je niet de hele dag honger lijdt. Het is puur voedsel zoals God het gemaakt heeft, of iets wat daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.  

Gezondheidsklachten waarmee je al jaren loopt, kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Je immuunsysteem gaat echt aan het werk en verhoogt zijn capaciteit.

Dus of u nu eet of drinkt of iets anders doet, doe alles ter ere van God 1Kor.10:31

Je kunt mij ook vinden op social media

× Hoe kan ik je helpen?