COACHING

Werkwijze

METHODE

Ik werk met de effectieve methodiek van TotalBalance. Deze methode gaat uit van het totale mensbeeld waarin geest, ziel en lichaam in evenwicht behoren te zijn.  Aan de hand van gesprekken, een werkboek, creatieve opdrachten en testen,  doorlopen we het verleden, heden en de toekomst. Hierbij nemen Jezus en het gebed een belangrijke rol in. Vijf leidende thema’s tijdens de coaching zijn: Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben.

Vrouwen met een niet-christelijke achtergrond, die op zoek zijn naar zingeving, help ik ook graag bij ‘Heel mijn hart’. De gesprekken vinden bij mij thuis plaats, voel je welkom! 

SESSIES

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wat maximaal 30 minuten duurt, om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken en om te zien of er van beide kanten een klik is. We bespreken jouw hulpvraag en kijken samen of ik iets voor je kan betekenen. Tevens maken we een inschatting van het aantal coachsessies wat nodig zal zijn, dit verschilt per persoon en per situatie.

In een coachtraject vinden gemiddeld 15 tot 20 gesprekken plaats, meestal eens per 2 weken. Mocht je verhinderd zijn om de afspraak na te komen, dan kun je deze uiterlijk 24 uur voor de afspraak annuleren.  

TARIEVEN

Een coachgesprek kost 65 euro per uur (incl. BTW). Mocht je van start gaan met het coachtraject dan volgt er een intakegesprek. Deze wordt gerekend als eerste coachsessie.

logo-TB christencoach-heel-mijn-hart

 

 

ENTHOUSIAST?

Ben je overtuigd en wil je meer weten? 

  • Ik twijfel of een coach wat voor mij is
  • Ik vraag me af of ‘Heel mijn hart’ de juiste plek is
  • Ik wil graag eerst even kennismaken met de methode
  • Ik twijfel of ik een coachtraject nodig ben 
  • Ik vraag me af of het mijn tijd en geld wel waard is

‘Als je God ontdekt, ontdek je jezelf’

× Hoe kan ik je helpen?